Soutuvene Lahdesjärvellä rikottu

Muikun vene varastettiin Lahdesjärven rannalta 15-21.7. välisenä aikana. Se löydettiin upotettuna ja rikottuna Särkijärven sillan luota ja nostettiin ylös. Veneessä oli useita reikiä ja muuta vahinkoa, minkä takia veneen korjaaminen todettiin kannattamattomaksi.

Pyydämme mahdollisia silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Muikkuun, ratkaisevasta vihjeestä on luvassa palkkio. Tekijöille tarjoamme vielä mahdollisuutta hyvittää veneen ilman rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Mahdollisuus veneen vuokraamiseen edullisesti oli lähialueella ainutkertainen. 2017 osalta veneen vuokraus loppuu valitettavasti tähän. Toivottavasti tilalle löydetään jatkossa uusi kohtuuhintainen vene.

Kiitos veneen lahjoittaneelle, venevastaaville ja venettä korjanneille ja käyttäneille jäsenille. Käyttökertoja kuuden vuoden aikana kertyi yli 200.

Vaellusteltta

Lainataksesi telttaa, kalastusvälineitä tai kuivuria tee varaus varauskalenteriin ja ota yhteyttä hallitukseen sopiaksesi noudosta.

Muikku hankki syksyllä 2011 jäsenistön käyttöön Haltin Alfa 3 -vaellusteltan, jota lainataan erä-, vaellus- ja retkeilykäyttöön. Kyseessä on kolmen hengen, neljän vuodenajan tunneliteltta. Teltan vieminen festareille tai vastaaville on kielletty.

Vaikka kyseessä on kolmen hengen teltta, voi siinä poikkeustapauksessa majoittua viisikin henkilöä: kolme sisäteltassa ja kaksi “siskonpedissä” absidissa. Tällöin kannattaa asettaa rinkat eteistilan liepeiden päälle, jottei sisään tuule pahasti.

Kalastusvälineet

Kerhon kalastusvälineitä voit lainata myös omaan käyttöön silloin kun ne eivät ole reissuilla yhteiskäytössä.

Uisteluun ja heittokalastukseen: virveli, uistimia, 2 mato-onkea, 3m pituinen teleskooppihaavi esim. Tammerkoskelle.

Pilkkimisvälineet: 10 kpl pilkkionkia tarvikkeineen, 2 kairaa, 2 reppujakkaraa, 4 ootto-onkea.

Talviverkkovälineet: jääsaha, verkonuittolauta, tuura, verkot.

Kuivuri

IMG_6194Lihan ja kasvisten kuivaamiseen.

Vinkkejä kuivurin käyttöön

 

 

Comments are closed.