Merikalastusreissu Poriin 25.-27.10.

Muikun syysreissu suuntautuu jälleen Ahlaisiin Porin lähistölle. Paikka on sama kuin kolmena edellisenä vuotena. Kalaa tuolta on aina tullut hyvin, vanhaa reissurapsaa löytyy esim. tuolta: http://www.muikku.info/ahlainen-19-22-5-2011/.

Mökillä on kaikki perusmukavuudet kuten kaasugrilli, TV, mikro, uuni, hella, jääkaappi, pakastin, suihku, sauna ja posliini. Sänkypaikkoja on mökissä muistaakseni seitsemälle. Mukaan makuupussilla tai omat lakanat. Mökin sijainti: http://maps.google.com/maps?hl=fi&q=%2861.63305476%2C%2021.600526657%29

Mökin kokonaishinta on n. 100 €/viikonloppu, eli aivan naurettavan halpa. Tämän halvemmalla et kalaan pääse missään. Varsinkin kun mökkivuokraan sisältyy vielä kaksi venettä (Sun Buster 15hv ja Terhi 440 6hv). Lisäkustannuksia tulee vene- ja autobensoista, ruuista ja juomista. Yleensä viikonlopusta selviää noin 50 € kuluilla. Mökki on varattu meille ajalle pe 17:00 – su klo 17:00, mökille voi siis mennä jo pe iltana jotta on valmiina lähtemään kalaan heti la aamuna. Valitettavasti pääsen itse lähtemään mökile vasta la aamuna.

Veneiden lukumäärä rajoittaa mukaan mahtuvien kalamiesten määrää. Jos reissuun ei ilmoittaudu veneellisiä kalamiehiä niin voimme ottaa mukaan max. 5 henkeä. Kannattaa siis ilmoittautua nopeasti. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle (antti.mutanen@tut.fi). Kun ilmoittaudut niin kerro:
1) Voitko ottaa oman veneesi mukaan
2) Voitko ottaa oman perämoottorin mukaan (mökillä on yksi moottoriton alumiinipaatti johon sopii mikä tahansa 2-15 hp moottori)
3) Onko käytössäsi auto
Ilmoittautuneet rankataan järjestykseen edellä mainittujen tietojen ja ilmoittautumisnopeuden perusteella.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.