Kalareissut

Muikku järjestää kalareissuja vuoden ympäri. Alkuvuodesta on muodostunut tavaksi järjestää Muikun PilkkiCup™, jossa pilkitään jäsenten kesken muutama osakilpailu Hervannan lähiympäristössä. Mukaan kannattaa lähteä vaikka pilkkikokemusta ei entuudestaan olisikaan. Talvella harrastetaan myös verkkokalastusta ja tehdään pilkkireissuja merelle sekä hyviksi kalapaikoiksi todetuille järville. Vesien avauduttua huhtikuussa tehdään haukireissu merelle. Juuri keväällä on parhaat mahdollisuudet kymppikerhoon pääsemiseen, kun isoimmatkin yksilöt ovat kalastajien tavoitettavissa.

Kesällä lähdetään Lappiin viikon mittaiselle kalastus- ja vaellusreissulle. Syksyllä järjestetään mm. raksiuistelureissuja Näsijärvelle, jolloin kiikarissa on isot järvilohet ja taimenet.

Loka-marraskuussa tehdään taas merikalastusreissu sekä pidempi uistelureissu. Syksyisin ja keväisin on järjestetty myös koskikalastusreissuja.

Tervetuloa kalastamaan ja viihtymään rentoon ilmapiiriin ja hyville kalavesille! Kalamiehiä on joka lähtöön, eli olitpa kerran elämässäsi nähnyt virvelin (mikä se on?) tai lähes ammattikalastaja, niin mukaan vaan. Tarina kertoo, että eräällä reissulla päivän parhaan saaliin sai vain yhden “proffan” pakissaan omistanut kalastajanalku.

Välinevuokraus ym.

Jäsenet voivat vuokrata/lainata myös kerhon yhteistä välineistöä: kalastusvälineitä, pilkkivälineitä, ootto-onkia, talviverkkovälineitä ja kuivuria.

Saunaillat ym.

Muikku järjestää jäsenistölleen säännöllisesti toimintaa myös TTY:n kampuksella. Esimerkiksi saunailtoja on pyritty järjestämään kolmesta viiteen vuosittain. Saunailtojen lisäksi Muikulla on sählyvuoro Bommarissa, ja kerhohuoneella järjestetään jo legendaarisiksi muodostuneita kalavale- ja rakenteluiltoja.

Comments are closed.