Viikonloppuretki Isojärven kansallispuistoon 3.-4.3.

Muikun seuraava retki suuntautuu Isojärven kansallispuistoon maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Matkaan lähdetään Obeliskilta melko varhain (luultavasti vasta noin klo 9) lauantaiaamusta 3.3. ja palataan sunnuntaina 4.3. iltapäivästä. Matkaa tulee varmaankin parisenkymmentä kilometriä, mutta tarkentuu kun nähdään miten kullakin luistaa suksi – mennään siis maaston ja fiilisten mukaan. Kalastuksellisia tavoitteita ei ole, mutta jos lähtijöistä joku haluaa pilkkiä niin suunnitellaan reitti siten, että se on mahdollista. Toisin sanoen sovitaan ennalta jokin paikka, jossa tavataan jälleen.

Retken tavoitteena on saada mahdollisuus testata varusteitaan pääsiäisen hiihtovaellusta varten, tutustua talviretkeilyyn ja nauttia arjesta poikkeava viikonloppu. Muikulta tulee käyttöömme yksi teltta, mutta muita varusteita ei ole lainattavaksi. HIT ky vuokraa Tampereella huokeaan hintaan mm. suksia, lumikenkiä, makuupusseja (pestynä): http://www.hikingtravelhit.fi/valinevuokraus.htm Tämän varustelistan mukaan pakkaava pärjää hyvin: http://www.student.oulu.fi/~rysoopa/ohjeet/varusteet/paasiaisvaellus.html

Ilmoittaudu 19.2. mennessä PJ:lle a kerro samalla jos saat käyttöösi keittimen, teltan tai auton. Osallistujamäärä riippuu lähtevien autojen määrästä ja polttoainekulut luonnollisesti jaetaan.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.